Generelle vilkår

Vennligst les gjennom våre generelle vilkår for handel hos CV-spesialisten.no. Ved kjøp av produkter har du samtidig akseptert og godkjent gjeldende betingelser.


Ved kjøp

For å handle hos CV-spesialisten må du ha leveringsadresse i Norge (med unntak av Svalbard og Jan Mayen). Vi lagrer opplysningene på en sikker måte og opplysningene vil ikke være tilgjengelige for uvedkommende. Ta godt vare på passordet ditt. Det er din egen sikkerhet slik at ikke uvedkommende skal misbruke din profil. Du bestemmer selv passord når du registrerer deg. Du kan registrere deg her. CV-spesialisten kan ikke inngå avtaler med mindreårige uten foresattes godkjenning. Bindende kjøpsavtale kan kun inngås med personer over 15 år. Kredittkjøp kan kun gjennomføres av personer over 18 år og forutsetter at du har en kredittkortavtale med din bank eller ditt kortselskap. CV-spesialisten selger varer ment for privatmarkedet. Varer du handler hos oss er derfor ikke ment for videresalg, men til eget bruk.


Adresseendring

Av sikkerhetsmessige årsaker må du selv endre adressen under «Mine adresser» på «Min side». Adressen du velger som standardadresse vil bli brukt som standard fakturaadresse ved fremtidige kjøp, men vil ikke påvirke allerede eksisterende ordre. Du velger selv fakturaadresse når du går til kassen. Du har også muligheten til å selv endre fakturaadressen før betaling av ordren eller godkjenning av faktura/samlefaktura. Dette må gjøres via «Mine konto».


Betaling

Vi må ha registret innbetaling før vi behandler orderen.


14 dagers åpent kjøp / 100% fornøydgaranti

Retten til å bruke 14 dagers åpent kjøp/100% fornøydgaranti gjelder 14 dager fra kjøpsdato.
Om kunden ikke skulle være fornøyd med det leverte produktet har han i sin rett å bruke 14 dagers åpent kjøp/100% fornøydgaranti etter følgende at følgende er gjort:
Vi vil først levere opptil 10 større revisjoner av levert produkt.
Vi vil også levere opptil 20 mindre revisjoner av levert produkt.
Er kunden enda ikke fornøyd, vil han/henne få tildelt en ny skribent med mulighet for nytt levert produkt, her gjelder også nye revisjoner i form av det overnevnte.


Angrerett

Du kan angre kjøpet om du sier ifra før vi er begynt på oppdraget uten å oppgi grunn. Er oppdraget påbegynt er det ikke mulig å angre kjøpet da vi allerede har brukt ressurser på oppdraget.


Priser

Alle priser er oppgitt inkl. mva.